Yhteensopivat matkalaukut

Hyvältä näyttäminen on tärkeää myös matkustettaessa. Tämä koskee niin itseä kuin matkalaukkujakin. Matkalaukuissa on saatavilla yhteensopivia suuria laukkuja ja lentolaukkuja. Monilta merkeiltä, kuten esimerkiksi Louis Vuittonilta, löytyy myös matkalaukkujen kanssa samaa kuosia olevia suuria käsilaukkuja. Monet nettikaupat myyvät tällaisia laukkusarjoja. Esimerkiksi Laukkukauppa myy monia eri merkkejä, joilta löytyy samoja laukkuja monessa eri koossa. Sama pätee laukkumerkki Belizian omaan verkkokauppaan, jossa tuotteita on saatavilla lähes kaikenlaisia matkoja varten.

Muotimerkit matkalaukkujen valmistajina

Monet muutkin muotimerkit kuin Louis Vuitton ovat alkaneet valmistamaan matkalaukkuja. Guccin valikoimaan kuuluu Vuittonin tapaan eri kokoisia matkalaukkuja ja kasseja. Jotkut muotimerkit, kuten Guess, ovat keskittyneet pelkkiin matkustamisessa käytettävien kassien valmistamiseen. Laadukkaat ja samalla kalliit merkit tunnetaan myös erityisen korkeatasoisista materiaaleistaan. Matkalaukkujen yksityiskohtiin on myös kiinnitetty enemmän huomiota, mitä kalliimpi laukku on. Paremmista laukuista löytyvät tuplarattaat, joiden avulla laukun kuljettaminen on helppoa. Myös vetoketjuja kannattaa testata. Muotimerkit haluavat, että kaikki on kunnossa vetoketjuja myöten. Laadukkaat vetoketjut liukuvat helposti ja tuntuvat napakalta.

Tarkasta laukun materiaali

Matkalaukun materiaali kertoo paljon siitä, millainen laukku on kyseessä. Matkalaukkua voi myös haistaa, sillä joidenkin mukaan haju voi kertoa paljon matkalaukun laadukkuudesta. Halvasta muovista lähtee haju, joka voi tarttua jopa vaatteisiin. Tässä on myös yksi syy, miksi matkalaukkuun kannattaa panostaa vähän enemmänkin. Jos matkalaukun ostaa tunnetulta merkiltä, kuten Vuittonilta, Guccilta tai vaikka Samsonitelta, voi luottaa siihen, että materiaali ei missään nimessä ole halpaa muovia.

Matkalaukkuja on niin pehmeä- kuin kovapintaisina. Pehmeäpintaiset laukut ovat yleensä kangasta. Suurin osa Louis Vuittonin laukuista ovat pehmeitä, joten ne sopivat erityisen hyvin joko autolla tai junalla matkustamiseen. Samsonite taas on erikoistunut kovapintaisiin laukkuihin, jotka kestävät kovaakin käsittelyä. Korkeatasoista materiaalia oleva laukku on aina loistava valinta, olipa kyseessä sitten pehmeä- tai kovapintainen laukku. Laadukkaasta laukusta joutuu maksamaan enemmän kuin keskivertoa tasoa olevasta laukusta. Laukkuun panostaminen kuitenkin kannattaa, sillä hyvä laukku maksaa itsensä takaisin. Jos matkalaukku vielä näyttää hyvältä, on se pelkkää plussaa.