Hei ja tervetuloa lukemaan blogia! Luultavasti olet löytänyt tänne, sillä olet kiinnostunut matkustamisesta ja samalla ehkä myös muodista. Näitä kahta asiaa tämä blogi käsitteleekin, mutta toki matkustaminen ja siinä tarvittavat tarvikkeet ovat tärkeimmässä osassa. Paljon matkustavat tietävät, että hyvät matkalaukut ovat kaikki kaikessa. Tässä blogissa selvitämme, millaiset ja minkä merkin matkalaukut ovat luotettavia ja palvelevat hyvin useiden reissujen ajan. Käymme läpi parhaita kauppoja, joilla on matkalaukkuja ja muitakin matkustustarvikkeita valikoimissaan. Netistä ostamistakin sivutaan. Netistä ostaminen on vain järkevää, sillä netissä hinnat ovat kivijalkamyymälöitä edullisempia ja valinnanvaraa on yleensä enemmän.

Mitä muuta matkalle tarvitaan mukaan?

Hyvä matkalaukku on toki ensimmäinen ostos, kun mietitään, mitä kaikkia matkustustarvikkeita onkaan hyvä ottaa mukaan. Matkalaukun lisäksi reissussa on yleensä mukana muitakin pienempiä laukkuja, reppuja tai kasseja. Reppu on siinä mielessä kätevä, että se kulkee helposti selässä ja sen saa ruuhkaisissa kaupungeissa laitettua myös etupuolelle. Reppuja on moneen lähtöön. Tämä blogi selvittää sen, millainen reppu mihinkin reissuun sopii. Jos on lähdössä interrail-matkalle, kulkee kaikki omaisuus repussa. Tällöin reput ovat siis suurempia ja niistä löytyy monia taskuja. Sen sijaan lentokoneissa on kokorajoitukset, joiden sisään reppujen on mahduttava. Muuten niistä löytyy maksamaan ylimääräistä. Lentomatkalle on siis ostettava kokorajoitusten mukainen reppu. Tämä blogi kertoo kaiken eri repuista ja niiden hyödyistä.

Blogissa käsitellään myös muita tarpeellisia asioita, kuten lompakkoja, vöitä ja käsineitä. Matkalle mukaan otettavan lompakon tulisi olla pieni, sillä suuri lompakko on hankala laittaa turvallisesti taskuun. Lompakon sijaan mukaan voi ottaa myös niin sanotun rahapussin, joka sujautetaan paidan alle. Lue blogia eteenpäin ja anna matkakuumeen kasvaa. Tämän blogin vinkeillä onnistut ostamaan sopivat matkatarvikkeet sinulle ja perheellesi!