Sopivat matkalaukut lapselle

Lapset tarvitsevat myös omat matkalaukkunsa mukaan matkalle. Näin matkustaminen on hauskempaa ja samalla suurissa matkalaukuissa on enemmän tilaa perheen aikuisten vaatteille ja tarvikkeille. Lasten matkalaukut tunnetaan siitä, että ne ovat värikkäitä ja niissä voi olla jokin kuvio. Matkalaukut voivat esittää myös vaikkapa eläintä. Suomalaiset suosivat erityisesti muutamia merkkejä, jotka tunnetaan ympäri maailman.

Maailman suosituin lasten matkalaukku

Trunki on yritys, joka valmistaa matkalaukkuja ainoastaan lapsille. Trunkin valikoimissa on vedettäviä lentolaukkuja sekä reppuja. Lentolaukut ovat siitä käteviä, että väsyessään lapsi ovi myös istua niiden päällä. Kaikki Trunkin lentolaukut on valmistettu sellaisin mitoin, että ne voi ottaa mukaan lentokoneeseen. Näin lapsen tärkeät tavarat voi pakata lentolaukkuun, josta ne ovat helposti saatavilla lentomatkan aikana. Lentolaukkuja on niin tytöille kuin pojillekin. Kaikki lentolaukut on muotoiltu esimerkiksi eläimeksi tai ajoneuvoksi. Nämä lentolaukut ovat siis todella näyttäviä.

Lentolaukkujen lisäksi Trunkin valikoimaan kuuluu myös reppuja. Reput ovat pienenkin lapsen selkään sopivia. Niihin mahtuvat lapsen lelut, välipalat ja muuta pientä tavaraa. Reppujen koko on mitoitettu siten, että ne sopivat istuimen alle. Tämä onkin hyvä sellaisten lentoyhtiöiden kohdalla, jotka vaativat ylimääräisen maksun hattuhyllylle laitetuista matkatavaroista.

Kätevät vedettävät laukut lapsille

Myös monet muut merkit valmistavat lapsille suunnattuja laukkuja. Yksi kätevimmistä on vedettävä laukku. Laukun kädensijan korkeutta voi säätää siten, että laukun vetäminen on helppoa lapselle. Heys ja Fabrizio ovat suosittuja lasten matkalaukkuja valmistavia yrityksiä. Niiden valikoimiin kuuluu erilaisia ajankohtaisia hahmoja. Laukut on siis suunnattu selvästi joko tytöille tai pojille. Lapsi varmasti nauttii saadessaan oman Ryhmä Hau -laukkunsa. Laukkujen tarkoitus onkin luoda matkailusta elämyksellinen seikkailu lapselle.

Aikuiset suosivat erityisesti Samsonitea, sillä se tunnetaan laadukkaana merkkinä. Samsoniten valikoimista voi löytää myös lasten matkalaukkuja. Ne mukailevat samaa tyyliä Trunkin kanssa. Laukut ovat siis vedettäviä ja lapsi voi istua niiden päällä aikuisen vetäessä laukkua. Kaikki Samsoniten lasten laukut on muotoiltu esittämään eläimiä. Lapsi voi siis valita oman suosikkinsa valikoimasta ja nauttia matkasta yhdessä perheen kanssa.