Pakkaa tärkeimmät tavarat mukaan lentokoneeseen

Lentomatkailussa tärkeintä on ottaa kaikki tärkeimmät tavarat mukaan matkustamoon. Tärkeisiin tavaroihin kuuluvat esimerkiksi rahat ja kortit, tabletti, läppäri, puhelin ja niiden laturit. Myös kosmetiikka- ja hygieniatuotteet ovat tärkeitä, jos lento on pitkä ja kestää yön yli. Monet nauttivat mukavuudesta niin paljon, että haluavat myös vaihtaa vaatteet yön ajaksi lentokoneessa ollessaan. Löysät vaatteet tekevät olosta mukavamman, sillä lentokoneen istuin ei ole kaikkein paras paikka lepäämiseen. Myös villasukat tai tohvelit voivat helpottaa oloa pitkillä lentomatkoille, kun jaloittelemaan pääsee ilman, että kenkiä tarvitsee laittaa jalkaan.

Viihdy lennolla

Varsinkin pitkillä lentomatkoilla viihtyminen on tärkeää. Aika käy pitkäksi nopeasti, jos lennon aikana ei ole mitään tekemistä. Tänä päivänä kaikenlainen elektroniikka on parasta viihdettä. Kännykät, tabletit ja läppärit on hyvä olla varustettu elokuvilla, sarjoilla, musiikilla ja äänikirjoilla. Nykyään lentokoneista löytyy pistokkeet, joiden kautta elektronisia laitteita voi ladata. Akkujen kestosta ei siis tarvitse olla huolissaan.

Mukavaa on myös se, että lentokoneissa on yhä useammin nettiyhteys koko matkan ajan. Useimmiten siitä joutuu maksamaan ylimääräistä, mutta se on sen arvoista. Lentomatkan aikana voi viihdyttää itseään pelaamalla esimerkiksi nettikasinolla pelaa nyt, sillä se on hyvä tapa yrittää voittaa lisärahaa lomakassaan.

Jos elokuvat on jo katsottu, eikä netissä surffaileminen huvita, voi lentomatkaa varten pakata mukaan kirjoja. Perinteiset kirjat ovat aina mukaansatempaavia ja niiden pariin voi uppoutua helposti useammaksi tunniksi. Kirjat tosin vievät paljon tilaa, joten on järkevää pakata muutamia kirjoja suuren kirjapinon sijaan.

Valitse sopiva laukku käsimatkatavaroille

Kaikkein kätevintä on pakata käsimatkatavarat suureen kassiin. Jos mukaan ottaisi lentolaukun, täytyisi se nostaa hattuhyllyltä aina, kun laukusta haluaa jotain. Kassin kanssa matkustaminen on kätevää, sillä sen voi sujauttaa edessä olevan penkin alle. Näin kaikki tavarat ovat aina käden ulottuvilla. Kassia voi hyödyntää myös itse kohteessa, sillä se sopii loistavasti päiväretkille ja kaupunkikävelyihin. Tärkeintä kassissa on, että siitä löytyy vetoketju. Näin kassin voi sulkea turvallisesta, eikä mitään pääse tippumaan vahingossa, kuten pelkällä napilla kiinnitettävissä kasseissa.