Mistä ostaa parhaat matkalaukut?

Matkalaukkujen ostaminen voi olla hankalaa, koska valinnanvaraa on niin paljon. Laukkuja on monessa eri koossa ja mallissa. Myös materiaalit vaihtelevat paljon. Matkalaukkuja on niin pehmeäpintaisina kuin kovapintaisina. Myös muissa yksityiskohdissa on paljon eroja. Materiaalin lisäksi esimerkiksi vetoketjut ja pyörät ratkaisevat paljon. Mitä useampia pyöriä on, sitä helpompi laukkua on kuljettaa. Kaikki nämä seikat on otettava huomioon matkalaukkua valitessa.

Netissä on paljon valinnanvaraa

Netti on melkeinpä päihittänyt kivijalkamyymälät suosiossa. Netistä ostaminen on helppoa ja kätevää monessakin mielessä. Tuotteisiin voi tutustua paremmin ja vertailua on helpompi tehdä. Netistä ostamalla ei myöskään ole kiirettä, vaan sivuja voi selata niin pitkään kuin haluaa. Kaikista parasta on kuitenkin se, että netissä on runsaasti valinnanvaraa. Matkalaukkuja on moneen lähtöön ja niitä voi tilata niin Suomesta kuin ulkomailta. Monesti käykin niin, että ostaja ei löydä etsimäänsä laukkua varsinaisesta liikkeestä ja päätyy sitä kautta tekemään etsintää nettikaupoissa. Nettikaupoista tuote yleensä löytyy.

Netin hintavertailusivustot kertovat kaikki edullisimmat paikat ostaa matkalaukkuja ja muitakin matkailuun liittyviä oheistarvikkeita. Jos ostajalla on mielessä tietty laukku, voi nettikauppojen hintoja vertailla toisiinsa. Jos taas mitään tiettyä merkkiä ei ole, voi hakua lähteä rajaamaan esimerkiksi hinnan tai laukun tyypin mukaan. Erilaisia laukkutyyppejä ovat suuret matkalaukut, viikonloppulaukut, lentolaukut ja lasten matkalaukut.

Suomalaisten suosimat nettikaupat

Suomalaiset suosivat matkalaukkujen ostamista kotimaisilta sivustoilta. Esimerkiksi Verkkokauppa.com sekä Hong Kong myyvät monen hintaisia laukkuja moniin eri tarkoituksiin. Myös ulkomaiset, mutta Suomessa jo pitkään toimineet kaupat, kuten Clas Ohlson, ovat suomalaisten kuluttajien mieleen. Kaikissa näissä kaupoissa myydään niin edullisilla laukkuja kuin kalliimpia merkkilaukkuja. Varsinkin Samsonite ja American Tourister ovat suomalaisten suosimia. Näitä kahta merkkiä voidaankin suositella yleisesti ottaen, sillä ne ovat hintansa arvoisia. Niin American Tourister kuin Samsonite löytyvät myös kivijalkamyymälöistä, jos sellaisia suosii nettikauppoja enemmän.

Monella muotimerkillä on myös nettikauppa, jossa myydään merkkilaukkuja. Louis Vuittonin laukut ovat tunnettuja ja niitä näkee monilla julkisuudesta tutuilla henkilöillä. Julkkisten esimerkki saakin ihmiset valitsemaan Louis Vuittonin.