Vaikka matkailu ei olekaan koronapandemian vuoksi juuri nyt ajankohtaista, ei se estä sinua suunnittelemasta seuraava matkaasi. Täytyy vain osata kääntää vastoinkäyminen edukseen!

Moni innokas matkailija onkin onnistunut kääntämään menetetyn vuoden voitoksi, koska tämän vuoden matkoihin säästetyt rahat voi nyt käyttää johonkin muuhun matkailuun liittyvään: nimittäin varusteisiin. Voipi olla, että käyttämäsi matkalaukku on tullut tiensä päähän tai lompakon osat ovat jo alkaneet repsottaa. Nyt onkin siis hyvä aika investoida seuraavaan matkaan ja uusia varusteet! Matkalaukun ja lompakon lisäksi voi päivitystä kaivata reppu tai sitten vaikka ihan vain vyö, hanskat ja muut pienemmät tarvikkeet.

Hyvillä varusteilla matka sujuu paremmin

Todelliselle himomatkaajalle sellaiset varusteet kuten matkalaukku ovat paljon muutakin kuin vain väline, jolla roudataan vaatteet ja muut tavarat mukanaan. Kun on onnistunut valitsemaan kerralla toimivat varusteet, ne kyllä kestävät. Matkailu on siinä mielessä muuttunut välineurheiluksi, että nykyään on yhä tavallisempaa lähteä reppureissaamaan, jolloin matkatavaroita ei voi vain lastata bussiin ja ajaa hotellille. Esimerkiksi repun pitää kestää piirun verran enemmän tuulta ja sadetta, kun ollaan omatoimisella matkalla.

Itsekseen liikkuessa on myös paljon luppoaikaa, ja jotta aika ei käy tylsäksi, voit suunnata Nitro casinolle. Sen pelitarjonta on sen verran laaja, että tekeminen ei lopu ja muhkeiden bonuksien ansiota saat parhaimmillaan kerättyä jopa lisärahoitusta matkakassaasi.

Panostamalla laadukkaisiin varusteisiin pystyt myös paremmin pitämään huolta siitä, että matkatavarasi pysyvät turvassa. Tavalliset ja halvat reput eivät esimerkiksi piilota vetoketjua, jolloin kokeneen taskuvarkaan on paljon helpompaa avata se ja viedä tavarasi. Laadukkaissa ja nykyaikaisissa repuissa vetoketju on piilossa ja usein vieläpä suoraan selkään vasten, joten tunnet saman tien, jos joku yrittää avata sitä.

Mistä kannattaa etsiä?

Juuri nyt ei ehkä kannata lähteä kiertelemään kauppoja, mutta onneksi ei ole tarvettakaan. Verkkokauppa on ottanut oikein kunnon harppauksen eteenpäin ja siksipä ei ole tarvetta lähteä kotisohvaansa kauemmas. Monet verkkokaupat ovat jopa laajentaneet valikoimaansa, nyt kun ihmiset ovat yhä enemmän kotona ja fyysisissä liikkeissä käydään vähemmän.